CAR CLEANING

Car cleaning door Autobedrijf Beuving!

Je kunt bij ons terecht voor het reinigen, het poetsen of het polijsten van zowel het exterieur als het interieur van de auto. 

basis polijsten

Basis polijsten

Bij het polijsten van de auto worden de kleine krassen, ook wel swirls genoemd, van de auto verwijderd. Deze behandeling zal de auto weer een diepe glans geven.

Business behandeling

Business behandeling

Bij de business behandeling wordt er op de auto een kleine beschermlaag aangebracht die voor een bepaalde duur, afhankelijk van het aantal kilometers en uiteraard weer, op uw auto blijft zitten.

Handwas

Handwas

Met een handwas wordt uw auto gewassen met een hoge kwaliteit washandschoen voorzien van een mircovezel stof. Dit is extra zacht en voorkomt krassen op uw auto.

Interieur detail

Interieur detail

Een reiniging van het interieur is erg belangrijk. Een vuil interieur heeft namelijk een negatieve invloed op het rijden! Bij het reinigen van de auto wordt er meer gedaan dan het uitzuigen. 

koplamp restauratie

Koplamp restauratie

Doffe koplampen. Ze ogen niet mooi en leveren op den duur ook slecht zicht op. Ook loopt u het risico dat de koplampen worden afgekeurd bij de APK.

ontstickeren auto

Ontstickeren

Heeft u een bedrijfsauto waar de reclame van moet worden verwijderd? Geen probleem!

sealant behandeling

Sealant behandeling

Een sealant aanbrengen op de auto levert gegarandeerd een grote glimlach op. De sealant zorgt voor een jaar lang diepe glans op uw auto.

Interieur detail

Waskaart

Het hele jaar in een schone auto rijden? Heerlijk! Dat is mogelijk met onze waskaart. Dit is een abonnement voor het maandelijks wassen van uw auto, een heel jaar lang!

GEÏNTERESSEERD IN AANPASSINGEN AAN UW AUTO?
VRAAG DIECT EEN OFFERTE AAN!

Meer informatie ontvangen