CAR WRAPPING

Bent u op zoek naar een professioneel autobedrijf met ervaring in het wrappen van uw auto? Bij Autobedrijf Beuving bent u aan het juiste adres. Door het wrappen van de chromen elementen van de auto creëert u een strakke uitstraling die momenteel zeer populair is.

Autobedrijf Beuving is dé specialist op het gebied van car wrapping en ontchroomt dagelijks diverse auto’s. Wij wrappen de auto op een kundige en specialistische wijze tot een mooi eindresultaat.

Autobedrijf Beuving uw partner in auto styling!

Door het wrappen van de chromen elementen van je auto creëer je een strakke uitstraling die momenteel zeer populair is. Autobedrijf Beuving is dé specialist van Noord Nederland en ontchroomd op dagelijks basis auto’s. We staan ook voor jou klaar om door middel van een ontchroombeurt je voertuig nog meer naar wens te maken.

carwrapping autobedrijf beuving
carwrapping front
carwrapping back

Car wrap Groningen

Carwrappen is het bestickeren van een complete auto aan de hand van speciale vinylfolie. Op deze manier ontstaat er een compleet nieuwe look voor uw bolide. Wij werken met professionele wrapfolies die al jaren bewezen zijn op het gebied van duurzaamheid, kleurvastheid en stabiliteit.

Dankzij de folie kunnen wij de meest complexe vormen beplakken, waaronder de spiegels, bumpers en andere accessoires. De wrapfolie is ontworpen om te plakken op alle gelakte delen. Autobedrijf Beuving pakt dan ook altijd alle gelakte delen van uw auto mee.

Waarom car wrappen?

  • Compleet nieuwe look voor de auto;
  • Onderliggende lak goed beschermd;
  • De wrap kan altijd weer verwijderd worden;
  • Door car wrapping wordt de auto niet beschadigd;
  • Het onderhoud is hetzelfde als bij lak.

Wat is de levensduur van carwrap?

Carwrapping zorgt ervoor dat uw auto een gloednieuwe look krijgt. De levensduur van het carwrappen is afhankelijk van de kwaliteit en wijze van beplakken. Wanneer u zelf uw auto laat wrappen, kunt u een levensduur verwachten van ongeveer 6 jaar. Laat u het door een professioneel autobedrijf uitvoeren, dan mag u er vanuit gaan dat dit 6 tot 10 jaar duurt.

Car wrapping bij Autobedrijf Beuving

Autobedrijf Beuving staat voor u klaar voor het wrappen van uw auto. Dankzij onze expertises kunnen wij uw auto een compleet nieuwe look verzorgen. 

Op onze website leest u meer informatie over het car wrappen. Naast de informatie die te vinden is op onze pagina kunt u uiteraard ook een bezoek brengen aan ons autobedrijf in het Groningse Tynaarlo. Hier staat de koffie voor u klaar!

GEÏNTERESSEERD IN AANPASSINGEN AAN UW AUTO?
VRAAG DIECT EEN OFFERTE AAN!

Meer informatie ontvangen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse turpis ante, tincidunt ac mattis sit amet, sagittis vel arcu. Suspendisse feugiat scelerisque laoreet.